Početna stranica
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je EuroExperta, Udruge HUM, te organizacije TEGOVA.
Prijava članova HDSVIP-a
EuroExpert
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je jedine multi-disciplinarne organizacije EuroExpert
Tegova
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je organizacije TEGoVA

Hrvatsko društvo sudskih vještaka
i procjenitelja

Frane Petrića 5, 10000 Zagreb

Tel: 01 481 1797, Fax: 01 481 3180
Mob: 098 446 223

E-mail:

Odlukom Skupštine od 28.01.2015. promijenjen je naziv Hrvatsko društvo sudskih vještaka (HDSV) u Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja (HDSVIP).

O Hrvatskom društvu sudskih vještaka i procjenitelja

Uvodna riječ predsjednice HDSVIP-a

Uvodna riječ

Poštovane dame i gospodo, cijenjene kolegice i kolege,

Dobro došli na internetsku stranicu Hrvatskog društva sudskih vještaka i procjenitelja, osnovanog 1980. godine u cilju okupljanja sudskih vještaka svih struka, što obuhvaća preko 50 specijalnosti. Od siječnja 2015. godine smo donijeli Odluku o izmjeni naziva u Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja, zbog propisa o procjenama nekretnina gdje se posebno izdvajaju sudski vještaci za procjenu nekretnina i procjenitelji nekretnina. Naše je Društvo dobrovoljna udruga, nevladina i nestranačka organizacija koja radi na unapređenju institucije sudskog vještaka i procjenitelja i njegove uloge u pravosuđu i ostalim institucijama, te surađuje s pravnim i fizičkim osobama, sukladno zakonima i propisima RH.

HDSVIP provodi permanentno stručno usavršavanje svojih članova i redovito organizira seminare, savjetovanja i kongrese; također obavlja edukaciju mladih stručnjaka te ih na taj način osposobljava za poslove vještačenja i forenzike kao dio specifičnog vještačenja.

Ovdje možete pronaći podatke o našoj udruzi, tijelima udruge i ustroju te pretraživati adresar naših članova - imenovanih sudskih vještaka, po strukovnim sekcijama.

mr.sc. Melita Bestvina, dipl.ing.građ. REV (Recognized European Valuer)
stalni sudski vještak i procjenitelj
predsjednica Hrvatskog društva sudskih vještaka i procjenitelja

Dobro došli

na web stranicu Hrvatskog društva sudskih vještaka i procjenitelja - dobrovoljne, nevladine, nestranačke udruge koja djeluje radi unapređenja institucije sudskog vještaka i procjenitelja i njegove uloge u pravosuđu i ostalim institucijama.

EVS standardi 2020 i EBVS standardi 2020
Komunikacijske vještine