Početna stranica
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je EuroExperta, Udruge HUM, te organizacije TEGOVA.
Prijava članova HDSVIP-a
EuroExpert
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je jedine multi-disciplinarne organizacije EuroExpert
Tegova
Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja član je organizacije TEGoVA

Hrvatsko društvo sudskih vještaka
i procjenitelja

Frane Petrića 5, 10000 Zagreb

Tel: 01 481 1797, Fax: 01 481 3180
Mob: 098 446 223

E-mail:

Odlukom Skupštine od 28.01.2015. promijenjen je naziv Hrvatsko društvo sudskih vještaka (HDSV) u Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja (HDSVIP).

Kongresi, seminari, predavanja

webinar 29.4.2020.

Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja (HDSVIP) aktivno se uključila u poslove procjene šteta oštećenih objekata od nedavnog potresa u Zagrebu i okolici.

Naši brojni članovi pridružili su se inženjerima pozvanima od strane naše komore HKIG i HKA, te timu okupljenom oko prof.Atalića oformljenom odmah nakon potresa i kao inženjeri volonteri izašli su odmah na teren radi obavljanja brzih pregleda i davanja ocjene stanja uporabljivosti građevina i na tome svima im se od srca zahvaljujemo!

Kao ponajveći problem na objektima utvrđeni su stari neadekvatni zidani dimnjaci kojih je cca 10.000 - 12.000 oštećeno ili srušeno.

S tim u svezi, kao aktivni sudionici procesa utvrđivanja i sanacije šteta naši članovi su se uključili i u razmatranje novih, suvremenih rješenja izvedbe dimnjaka koji bi mogli zamijeniti dosadašnje neadekvatne masivne zidane dimnjake u starim zgradama, te smo kontaktirali razne svjetske dobavljače suvremenih rješenja dimnjaka koji imaju zastupstva u Republici Hrvatskoj.

Stoga smo predložili svim zastupnicima u RH da nam s tim u svezi organiziraju stručnu izobrazbu i upoznavanje sa aktualnostima na tom području.

Obzirom na aktualne okolnosti, prezentacije mogu biti jednino putem interneta - u formi WEBINARA.

U planu nam je organizirati nekoliko takvih stručnih prezentacija svih dostupnih proizvođača modernih sustava lakomontažnih dimnjaka koji imaju zastupstva u republici Hrvatskoj.

Prvi takav WEBINAR organizirao bi se od strane zastupnika tvrtke JEREMIAS.

Ostale WEBINARE planiramo organizirati u sljedećim danima, kako uspijemo dogovoriti suradnju s uvoznicima/proizvođačima (molimo za pomoć sve kolege koji imaju mogućnosti povezati nas sa raznim dobavljačima!)

Webinar tvrtke Jeremias bi se održao u srijedu, 29.04.2020. u 09.00 h, na engleskom jeziku.

Svi zainteresiarni sudionici trebaju poslati svoju prijavu na [email protected] a mi ćemo je proslijediti organizatoru, koji će Vam poslati link za uključivanje na Webinar.

Rok za slanje vaše mail adrese za dobivanje pozivnice - linka na WEBINAR jest ponedjeljak, 27.04.2020. do 16,00 h.

Pozvali smo sve arhitekte, građevinare i strojare članove HDSVIP, ali i ostale naše kolege članove sve tri strukovne komore, posebice sve inženjere - volontere koji s nama obilaze oštećene građevine i daju svoje brze procjene uporabljivosti građevine.

Ovaj Webinar je ograničen na 500 sudionika, pa vas molim da požurite s Vašom prijavom, jer se nakon ispunjenja zadanog broja daljnji broj sudionika neće moći više prijaviti (radi tehničkih mogućnosti).

Nadamo se da će Vam informacije koje ćete dobiti na WEBINARU koristiti u Vašem daljnjem radu, pogotovo svima koji će se uključiti u razne oblike angažmana na projektima obnove oštećenih objekata.

Srdačno vas pozdravljam i veselim se skorom druženju uživo, kad sve ovo prođe!

Uz poštovanje

Potpredsjednik HDSViP
Krunoslav Komesar, dipl.ing.građ.

Ostali kongresi, seminari, predavanja

VI. Kongres sudskih vještaka i procjenitelja

Hrvatsko društvo sudskih vještaka i procjenitelja Vas poziva na VI. Kongres sudskih vještaka i procjenitelja koji će se održati 04.-05.10.2019. u Zagrebu u hotelu Panorama.

opširnije

eKomunikacije

HDSVIP s Ministarstvom pravosuđa organizira prezentaciju projekta za stalne sudske vještake i procjenitelje. Prezentacija će biti u ponedjeljak 17.06.2019. u hotelu Antunović, Zagrebačka avenija s početkom u 16,30 a predviđeno trajanje je do 18,30.

opširnije
«  1  |  2  |  3  |  4  »

Dobro došli

na web stranicu Hrvatskog društva sudskih vještaka i procjenitelja - dobrovoljne, nevladine, nestranačke udruge koja djeluje radi unapređenja institucije sudskog vještaka i procjenitelja i njegove uloge u pravosuđu i ostalim institucijama.

Komunikacijske vještine
EVS standardi 2016